Doprava ZADARMO * Packeta od 50 EUR do 5kg * * DPD od 99 EUR do 20kg * 

Akcia Najnovšie Výpredaj
Čo s rozštiepenými končekmi vlasov...

Ak máte rozštiepené končeky vlasov, žiaden "zázrak" Vám ich späť nescelí! Pomôže im strihanie, ktoré prispieva k ich zdravému vzhľadu. Na to, aby Vaše končeky vlasov vydržali čo najdlhšie nepoškodené, je potrebné sa o ne primerane starať používaním vhodnej vlasovej kozmetiky, a čo najmenej ich vystavovať chemickému ošetreniu (napr. trvalá, farbenie, melír...), fyzickému zaťažovaniu (česanie mokrých vlasov, kulmovanie, žehlenie, fénovanie...), pôsobeniu škodlivých vonkajších vplyvov (slnečné žiarenie, morská voda – vysušuje)...

Ako prevenciu proti rýchlo sa štiepajúcim končekom odporúčame KALLOS COSMETICS LAB 35 SERUM 50 ml – regeneračné sérum proti suchým a poškodeným končekom vlasov. Sérum obsahuje veľa dôležitých a účinných regeneračných zložiek s novou formulou KERATRIX, ktorá vytvorí okolo vlasov ochranný film, tak ich chráni a uzatvára. Rýchlo sa vstrebáva do vlasových koncov a pôsobí ako prevencia pred rýchlo sa štiepacími končekmi vlasov. Nezanecháva pocit mastnoty! Môžete aplikovať 2-3 dávky na prsty a jemne vtrieť do suchých alebo vlhkých končekov vlasov. Potom si ich už upravte do želaného výsledku.

Postupne budeme predstavovať vlasovú kozmetiku, ktorá zmierni dôsledky poškodených vlasov po rôznych spomínaných zaťažovaniach, alebo ako prevenciu pred poškodením, či uľahčí formovanie účesov.

Náš internetový obchod za zaoberá nielen vlasovou kozmetikou, ale aj kozmetickými prípravkami na pleť. Našu ponuku neustále rozširujeme, preto sledujte novinky produktov a články, ktorých sa dozviete viac.

Okrem kozmetických prípravkov sa budeme snažiť pridávať do článkov nejaký domáci recept na ošetrenie rôznych typov vlasov a pleti. Nabudúce si predstavíme kozmetickú radu na ošetrenie pleti, ktorá v tomto jesennom období potrebuje oživiť a získať hydratáciu stratenú po horúcom lete.