Doprava ZADARMO * Packeta od 50 EUR do 5kg * * DPD od 99 EUR do 20kg * 

Akcia Najnovšie Výpredaj
"Domáci olivový zábal na vlasy"

V predošlom článku sme písali o tom, že vlasy po horúcom lete stratili hydratáciu a väčšina z nás ich má presušené, čo spôsobilo napr. nepriaznivé slnečné žiarenie, morská voda alebo časté chemické a fyzické úpravy vlasov. Najlepšia rýchla pomoc pre suché vlasy je urobiť si domáci zábal. Je ich viac,  my sme dnes pre Vás vybrali domácu kúru s olivovým olejom lisovaným za studena, kde pri jeho získaní je použité iba mechanické spracovanie. Uchováva si významné množstvo provitamínu A, vitamínov B, E, D, fosfor, draslík, železo, vápnik a mastné kyseliny. Používa sa nielen v kuchyni, ale aj vo farmaceutickom a kozmetickom priemysle.

Na zábal budeme potrebovať 3 polievkové lyžice extra panenského olivového oleja jemne zohriatého, k nemu primiešame 1 žĺtok a vmasírujeme do vlasov. Potom vlasy zabalíme do potravinovej fólie (alebo mikroténového vrecka, kozmetickej čiapky...). Aby sa účinok zintenzívnil, je dobré počas celej doby pôsobenia uchovať zábal v teple a vlasy zabaliť ešte uterákom. Zábal je dobré nechať pôsobiť aspoň pol hodinu, prípadne aj celú noc. Potom vlasy umyjeme šetrným šampónom a na konce použijeme kondicionér, aby sa nám vlasy dobre rozčesali a nelámali. Po tejto kúre by mali byť vlasy hodvábne, vláčne s ochranou pred štiepením.

Ak nemáte dostatok času na aplikovanie domácej olivovej kúry, odporúčame Vám použiť "Masku na vlasy SILK" od KALLOS COSMETICS", ktorá obsahuje výťažok z olivového oleja a hodvábne proteíny, ktoré vlasy regenerujú, navrátia im vitalitu a pružnosť. Masku naneste na mokré umyté vlasy, nechajte pôsobiť 5 minút a dôkladne opláchnite. U nás v internetovom obchode nájdete okrem tejto masky aj "Šampón SILK", ktorý tiež obsahuje výťažok z olivového oleja, je vhodný na suché a zničené vlasy, dodá im lesk, pružnosť a jemne ich čistí.